CASA ADOSADA AMB GARATGE I JARDI - Agència A. & F. Gay - Inmobiliaria

Vaya al Contenido

Menu Principal:

CASA ADOSADA AMB GARATGE I JARDI

VENTAS

Casa adossada a punt per entrar a viure. Es distribueix en planta baixa de 64m2 en un garatge per a 2 cotxes, sala d'estar o despatx amb sortida a jardí privat amb accés directe a la zona comunitària amb piscina. A la primera planta hi trobem la cuina, un lavabo de cortesia i el menjador, a la segona planta hi ha 2 dormitoris dobles, un dormitori individual i un bany complet, al terrat hi ha una sala per a rentadora i una terrassa solàrium.
PREU:  260.000,-- EUROS

Casa adosada lista para entrar a vivir. Se distribuye en planta baja de 64m2 en un garaje para 2 coches, sala de estar o despacho con salida a jardín privado con acceso directo a la zona comunitaria con piscina. En la primera planta encontramos la cocina, un aseo de cortesía y el comedor, en la segunda planta hay 2 dormitorios dobles, un dormitorio individual y un baño completo, en la azotea hay una sala para lavadora y una terraza solárium.
PREU:  260.000,-- EUROS

Townhouse ready to move into. It is distributed on the ground floor of 64m2 in a garage for 2 cars, living room or office with access to a private garden with direct access to the communal area with pool. On the first floor we find the kitchen, a courtesy toilet and the dining room, on the second floor there are 2 double bedrooms, a single bedroom and a complete bathroom, on the roof there is a room for washing machine and a solarium terrace.
PRIX:  260.000,-- EUROS


 
Regreso al contenido | Regreso al menu principal