CASA AMB ESPLENDID JARDI - Agència A. & F. Gay - Inmobiliaria

Vaya al Contenido

Menu Principal:

CASA AMB ESPLENDID JARDI

NOVEDADES

CASA MOLT GRAN AMB ESPECTACULAR JARDÍ A LA ZONA PEATONAL DE SANT FELIU, AMB GARATGE I ESTUDI APTE  PER FER-HI UNA ALTRE VIVENDA. EL GARATGE I L´ESTUDI SON INDEPENDENTS DE LA VIVENDA GRAN I TENEN ENTRADA PER UN ALTRE CARRER, ENCARA QUE PER DINTRE ES COMUNIQUEN. SUPERFICIE TOTAL DEL SOL 443 M2 APROX. LA CASA GRAN TE 4 HABITACIONS, 2 BANYS, GRAN SALÓ MENJADOR, CUINA AMPLIA, ZONA DE SERVEI, SOTERRANI, TERRASSES I JARDÍ.
PREU 500.000,-- EUROS

GRANDE MAISON AVEC JARDIN SPECTACULAIRE DANS LA ZONE PEDESTRE DE SANT FELIU DE GUÍXOLS AVEC GARAGE ET STUDIO A REFORMER, INDEPENDANTE DE LA MAISON PRINCIPALE SORTIE DE DEUX RUES. ET AVEC UNE SURFACE TOTALE DE LA PROPRIETE DE 443 M2.
LA MAISON A 4 CHAMBRES, 2 SALLES DE BAINS, ZONE DE SERVICE, SOUS-SOL, TERRASSES ET JARDIN.
PRIX 500.000,-- EUROS


GRAN CASA CON ESPECTACULAR JARDIN EN LA ZONA PEATONAL DE SANT FELIU DE GUÍXOLS CON GARAJE Y ESTUDIO PARA REFORMAR, INDEPENDIENTE DE LA VIVIENDA PRINCIPAL SALIDA A DOS CALLES. Y CON UNA SUPERFICIE TOTAL DE LA PROPIEDAD DE 443 M2.
LA CASA TIENE 4 HABITACIONES, 2 BAÑOS , ZONA DE SERVICIOS, SOTANO, TERRAZAS Y JARDIN.
PRECIO:  500.000,-- EUROS


LARGE HOUSE WITH SPECTACULAR GARDEN IN THE PEDESTRIAN ZONE OF SANT FELIU DE GUÍXOLS WITH GARAGE AND STUDIO TO REFORM, INDEPENDENT OF THE MAIN HOUSE EXIT TO TWO STREETS. AND WITH A TOTAL AREA OF THE PROPERTY OF 443 M2.
THE HOUSE HAS 4 BEDROOMS, 2 BATHROOMS, SERVICE AREA, BASEMENT, TERRACES AND GARDEN.
PRIX: 500.000,-- EUROS


 
Regreso al contenido | Regreso al menu principal