CASA LLAGOSTERA - Agència A.& F. Gay - Immobiliària

Vaya al Contenido

Menu Principal:

CASA LLAGOSTERA

FitxaVendes

CASA RESIDENCIAL TOTALMENT REFORMADA IDEAL PER  DISFRUTAR EN FAMÍLIA O BÉ PER LLOGAR COM A CASA  RURAL, SITUADA A LA ZONA DE LLAGOSTERA

LA CASA JUNTAMENT,  AMB EL JARDÍ I EL GARATGE,  ESTÀ SITUADA DINS D´UN TERRENY RÚSTIC DE 8.000 M2 APROXIMADAMENT I A DOS MINUTS EN COTXE DEL NUCLI URBÀ DE LLAGOSTERA,  A 15 MINUTS DE LES MILLORS PLATJES DE LA COSTA BRAVA I A 20 MINUTS DE LA CIUTAT DE GIRONA. EL TERRENY DISPOSA DE POU PROPI.
LA CASA I EL JARDÍ,  EN TOTAL UNS 330 M2,  ESTÀ COMPLETAMENT VALLADA DINS DE LA FINCA RÚSTICA.
QUAN S´ARRIBA A LA FINCA  HI TROBEM UNA PORTA DE JARDÍ, ON HI HA EL GARATGE PER A DOS COTXES, DOS TRASTERS ON S´UBICA LA CALDERA I EL DIPÒSIT DE GASOIL PER L´AIGUA CALENTA, LA ZONA DE BARBACOA I EL JARDÍ AMB UN ESPAI  MULTIUS IDEAL PER SOPAR-HI ELS ESTIUS I GAUDIR DE L´ENTORN.
A L´ENTRAR A LA CASA HI TROBEM UN GRAN SALÓ-MENJADOR AMB FANTÀSTICA VISTA DEL POBLE DE LLAGOSTERA, UNA CUINA MOLT ÀMPLIA I TOTALMENT EQUIPADA, TRES HABITACIONS DOBLES I MOLT ASSOLELLADES I UN  BANY AMB DUTXA.
A LA PLANTA SUPERIOR HI HA TRES HABITACIONS DOBLES I MOLT ESPAIOSES, UNA D´ELLES AMB VESTIDOR,  I UN GRAN BANY.
TOTES LES ESTANCES SÓN EXTERIORS. ARMARIS ENCASTATS A TRES HABITACIONS, CALEFACCIÓ A TOTA LA CASA  I AIRE ACONDICIONAT A LA PLANTA BAIXA.
TANCAMENTS  D´ALUMINI AMB DOBLE VIDRE, TALLS DE PARED AMB PEDRA VISTA. LA CASA HA ESTAT TOTALMENT REFORMADA DURANT L´ANY 2015 I  DISPOSA DE PERMÍS D´HUTG PER LLOGAR COM A CASA DE TURISME RURAL.

PREU:  475.000,-- EUROS


 
Regreso al contenido | Regreso al menu principal